Собственици на крайбрежни заведения излизат на протест

Мисия Варна

20-05-2015, 13:59

Снимка:

Varnautre.bg (архив)

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Забраниха колите на Крайбрежната

Искат да влизат с колите си на Крайбрежната алея

Протест срещу забраната за достъп до Крайбрежната алея и лиспата на конкретни срокове за укрепване на срутилия се скат подготвят собственици на заведения. Демонстрацята под наслов "Протест за правото ни да работим" е насрочена за утре от 17 часа пред плувния комплекс "Приморски".

Бизнесмените настояват да разберат кога ще започнат и в какъв срок ще приключат укрепителните дейности по ската. Според тях през това време те и клиентите им трябва да имат свободен достъп с коли до алеята през входа до басейна, а в петък и през почивните дни автомобилите - от 19 до 5 часа. Освен това собствениците искат времето за зареждане да бъде увеличено с още два часа – до 10 часа заради трафика, който не позволявал да се вместят в периода от 6 до 8 часа.

Те обръщат внимание, че от функционирането на обектите им касае осигуряването на доходите на стотици семейства и фирми. "От нашата работа са зависими не само нашите служители, но и нашите контрагенти, доставчици и партньори. Имаме и пълната подкрепа на клиентите си", твърдят бизнесмените. Те се заканват да протестират ежедневно, докато не получат конкретни отговори по исканията си.