Крадци масово измъкват телевизори през прозорците

Крими

21-05-2015, 14:53

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Освен бяла и черна техника апаши вчера са задигнали и редица строителни уреди

Сигнали за кражби на телевизори от частни домове заваляха във варненската полиция. Само вчера - 20 май са постъпили три жалби. Единият от случаите е на ул. "Ат. Монев" в морската столица. Неизвестно лице е разбило стъкло на прозорец на баня, проникнало е в къщата и извършило кражбата на телевизор и микровълнова печка.

Подобна кражба е станала и от частен дом на ул. "Прилеп". Неизвестно лице е демонтирало стъкло на прозорец, проникнало е в къщата и е извършило кражбата на телевизор.

В същия ден е получен сигнал за кражба от частен дом, намиращ се в село Голица, община Долни чифлик. Неизвестно лице е разбило прозорец и врата, проникнало е в къщата и е извършило кражбата на телевизор, прахосмукачка, микровълнова и конвекторна печка на обща стойност около 1500 лв.

Осен бяла и черна техника апаши вчера са задигнали и редица строителни уреди от фургон, намиращ се в частен парцел в местност "Ментише". Неизвестно лице е разбило входната врата на фургона, проникнало е вътре и е извършило кражбата на перфоратор, ударна дрелка, обикновена дрелка, ъглошлайф, комплект свредла и приемник за цифрова ефирна телевизия.

По всички случаи са образувани досъдебни производства.