Варненски абитуриенти се отърсиха от кича

Варна Лайф

24-05-2015, 19:07

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дисни принцеси в Руското (фоторепортаж)

Младите дами заложиха на изчистени класически рокли

На изящни тоалети, стилни прически и фин макиаж заложиха абитуриентите от випуск 2015 на Руското училище във Варна. За разлика от предходни години болшинството от младите дами предпочетоха да се докарат в класически изчистени линии. Преобладаваха дългите рокли в син, червен, зелен или черен цвят или с дантели. Не липсаха и по-екстравагантни тоалети с голи гърбове, разкриващи предизвикателни татуировки.

На класически костюми пък бяха заложили младите господа, повечето от които се бяха барнали и с папионки. В по-екзотичен вид с втъкната в джоба розичка, шапка и слънчеви очила се появи зрелостник, който се беше снабдил и с пура.

Стилни кокове, къдрици или свободно пуснати коси бяха предпочитанията за прически. Предимно семпъл грим разкрасяваше абитуриентките, някои от които все пак не бяха избягали от тежкия вечерен грим.

Доста труден се е оказал изборът на рокля за дванадесетокласничкатаМариела Димитрова. "Предлагат се предимни рокли с камъни или други скъпоценности, а аз не харесвам такива", сподели младата дама пред Varnautre.bg. Тя убедила родителите си, че трябва да дадат малко повече пари, но да блесне с тоалета, с който се е харесала. Така подготовката за бала й коствала малко повече от 800 лв. Иначе цените на роклите варирали около 500 лв.

Мариела вече е наясно и как ще продължи образованието й. Възпитаничката на VIII СОУПЧЕ се е записала във Висшето военноморско училище "Никола Йонков Вапцаров", което се надява да завърши успешно.