28 май: Стремеж към съгласие

Хороскоп

27-05-2015, 22:28

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

25 - 31 май: Изкривената реалност

Слънце в Близнаци, Луна във Везни. Астрологична картина на деня

В седмицата на абсурдите, генерирани от хаосът в комуникациите и собствените ни глави, четвъртък ни предоставя забележителни възможности да редуцираме последиците от тях, именно чрез общуване и разумен диалог. В дневните часове благодарение на хармоничния обмен между Слънцето и Луната във въздушните знаци Близнаци и Везни ще можем с нетипична за този период лекота да постигнем съгласие по принципни въпроси и да възстановим хармонията в изострени взаимоотношения. Във вечерните часове пък, поради пробуденото желание да споделяме мнения и впечатления ще преживеем бум в общуването. Потърсете широк кръг от събеседници, за да можете да съберете различни гледни точки, но помнете, че информацията сега се отличава с висока степен на ненадеждност и двойственост. Светския живот и романтичните срещи тази вечер ще бъдат източник веселие и ярки впечатления.
 
Изкривените представи и погрешните заключения ще продължават да генерират нелепи постъпки и остри психологически катарзиси. За да се предпазите от тях овладейте склонността към прибързани и импулсивни действия и решения. Дори да ви се струва, че даден проблем или ситуация има няколко варианта на решение, сега ще ви бъде трудно да определите кой от тях е най-подходящ и безопасен за вас. Ще има и ситуации, в които варианти не съществуват въобще, но и това може да се окаже временно впечатление. Най-опасния сценарий е този, при който е възможно да се подведете по погрешен или лъжлив път, под въздействие на отрицателни емоции, считайки че това е единствения възможен вариант. Най-добре се порадвайте на възможностите за временен отдих, забравете за тежките грижи и прекарайте вечерта в компанията на половинката си.

Работа и бизнес
Денят ще осигури хармонична среда, благоприятстваща интелектуални събития и мероприятия, публични дейности и изказвания, презентации и постигане на споразумения за сътрудничество. Ориентирайте се обаче към сътрудничество с хора, които познавате добре и чиято репутация не подлежи на съмнение и не предприемайте важни стъпки касаещи бъдещи проекти и задължения, особено финансови и такива които могат да повлияят на репутацията ви.

Здраве, хранене и красота
Уязвими са бъбреците и хормоналната система, а седмицата е критична и за онези които страдат от проблеми с дихателната система, остри инфекциозни заболявания, алергии и депресии. Категорично обаче избягвайте лечение на тези проблеми с химически, фармацевтични средства и агресивна намеса в работата на съответните органи и системи. Възможни са медикаментозни, както и хранителни натравяния. Най-добре днес проведете разтоварваща диета. Ако обаче ежедневието ви изисква физическо натоварване и по-голям разход на енергия, просто се придържайте към вегетарианско меню, без да прекалявате с консумацията на сурови плодове и зеленчуци.