Афлек и Гарнър се развеждат след 10 години брак

Бен бавел потвърждение то за развода заради предстоящата премиера на „Батман”

Една от любимите двойки на Холивуд, Бен Афлек и Дженифър Гарнър, станаха мишена на спекулации, че бракът им е пред разпад.

Източници като "OK! Magazine" и "National Enquirer" съобщиха, че отношенията на двойката са на ръба на колапса. Двамата се венчаха през 2005 г. и имат три деца. Според запознати източници актьорите ще трябва да делят 150 милиона долара.

Уебсайтът предполага, че 42-годишния Афлек нарочно бави официалното потвърждение за развода в навечерието на 10-та годишнина от брака им заради премиерата на новия филм за Батман. Двойката не е засичана заедно повече от месец, откакто бяха забелязани в близост до жилището им в Калифорния.

В "Radar Online" също изтече информация, според която 43-годишната Гарнър достигнала пределната си точка на търпение след години на проблеми. Вътрешен източник, близък до актрисата разкри, че тя се подготвя емоционално за този развод от известно време. Актрисата ходи на терапевт, за да разбере как да се справи с раздялата и отглеждането на децата, върху които най-вероятно ще вземе попечителство, пише БГНЕС.

На рождения ден на Гарнър на 17 април Афлек беше забелязан в Канада без нея и без брачната си халка. Според запознати Джен иска той официално да обяви раздялата им преди годишнината от сватбата им на 29 юни, пише Lifestyle.bg.