Шофьор на "Голф" преби друг водач след катастрофа във "Владиславово"

Крими

28-05-2015, 20:56

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Биячът потроши с тръба и колата на пострадалия

Набит шофьор е резултатът от лека катастрофа, станала днес във "Владиславово". Около 18:10 часа "Мерцедес" S класа с великотърновска регистрация и варненски "Фолксваген Голф" се удрят леко пред пощата в квартала. Пътно-транспортното произшествие не е било сериозно, но вследствие на него възникнал скандал между двамата водачи. Разпенен, шофьорът на голфа слязъл от автомобила си и пребил другия водач, след което отпрашил.  

Преди да си тръгне обаче мъжът използвал метална тръба, с която ударил няколко пъти по мерцедеса. От ударите предното стъкло на колата е пробито. Строшен е на две места и прозорецът на задната лява врата, а този на предната изобщо липсва. 

Шофьорът на мерцедеса - 40-годишен мъж е доста пострадал от мелето. Той е с рана на главата и фрактура на лява предмишница. Приет е в Шоковата зала на МБАЛ "Св. Анна". Раните на пострадалия са обработени, поставен му е и гипс. Предложено му е хоспитализиране в Неврохирургията на "Св. Анна", но той е отказал и е пожелал да си тръгне, съобщиха от Окръжна болница. 

Пострадалият през цялото време е бил в съзнание и контактен. Няма други приети в Шоковата зала на МБАЛ "Св. Анна" от същия инцидент, уточниха от лечебното заведение. 

Полицията работи по изясняване на обстоятелствата довели до пътния инцидент и саморазправата след него.