5 юни: Дръзки експерименти

Хороскоп

04-06-2015, 15:49

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

1-7 юни: Позитивен обрат

Слънце в Близнаци, Луна в Козирог. Астрологична картина на деня.

Повишеното чувство за отговорност и сериозно отношение към текущите задължения ще се запази и днес. Ще се запази и по-хладният емоционален фон и желанието за дистанцираност с цел съхраняването на вътрешната самоувереност и нивото на концентрация. За да не загубите съвсем топлината във взаимоотношенията си с най-близките обаче, се постарайте да насочите част от вниманието и грижите си към тях. Можете например съвместно да планирате бъдещето. Във вечерните часове Венера навлиза в Лъв - царството на игрите, ваканциите и удоволствията и ще ни предложи блестящи идеи за предстоящата лятна почивка. Хармоничният и аспект със Сатурн пък, до неделя ще подпомага укрепването на съществуващите партньорства и ще ни даде възможност, стига да поискаме, да постигнем доверие и да установим в тях правила и модели, гарантиращи стабилни и дългосрочни взаимоотношения.
 
Ще се съхрани и интересът ни към нови идеи и занимания, житейски експерименти и търсене на алтернативни пътища за решаването на насъщни проблеми. Изпробвайте нещо ново и различно, нещо, което досега не сте правили и не се страхувайте да изневерите на навиците си, обичайните си практики и обичайното си обкръжение. Особено ако по този начин имате възможност да възкресите мечти, намерения и планове от миналото, да им вдъхнете нов живот, чрез алтернативни, невъзможни до момента средства за реализация.

Работа и бизнес
В първата половина на деня внезапно възникнали обстоятелства или новини могат да ви отклонят от планирания график. Опитайте се да се нагодите към обстоятелствата без да губите цел и посока. Следобед, празния ход на луната ще намали ефективността и резултативността на усилията ни, но пък ще ни даде възможност за ретроспективен анализ на успехите и провалите за да извлечем ценен опит от него.

Здраве, хранене и красота
Периодът е изключително подходящ за стартиране на диети целящи редукция на теглото и пречистване на организма. Обезателно се вслушайте в нуждите и желанията на организма си обаче - сега той може да ви насочи към храна, която обичайно не присъства в менюто ви. Ако това се случи, задължително го вземете под внимание.Ядките и най-вече орехите са изключително полезни сега, а организмът ще усвои пълноценно полезните вещества съдържащи се в тях. Кожата пък, ще се зарадва на козметични средства и процедури стимулиращи производството на колаген и еластин. Въздържайте се обаче от драстични промени във външния вид-те могат да имат обратен ефект. Във вечерните часове пристъпи на самосъжаление могат да предизвикат депресия и спад в самочувствието.