Пристанище Варна обра трофеите в спартакиадата за транспортни работници

Спорт

10-06-2015, 09:37

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Тимовете на порта събраха 95 точки в генералното класиране и заслужено бяха наградени с призове във всички дисциплини

Отборите на Пристанище Варна обраха трофеите в IV-тата Национална спартакиада на транспортните работници. Изпълнителният директор порта Петър Сеферов бе специален гост на церемонията по закриване на спартакиада и заедно с всички спортисти прие купата от генералното класиране, в което портът се нарежда на първо място сред останалите 12 компании от транспортния сектор.

Тимовете на Пристанище Варна събраха 95 точки в генералното класиране и заслужено бяха наградени с призове във всички дисциплини. Те се съревноваваха с над 200 състезатели от различни транспортни сектори, в 12 дисциплини.

"Почти няма спорт, в който наши представители да не са спечелили приз. Изключително е постижението на всички участници, с което пристанището се нарежда на първа позиция в генералното класиране. Благодаря на всички спортисти, надявам се през следващата година отново да покажем силния спортен дух на работещите във варненското пристанище", коментира Петър Сеферов.

В богатия фонд спортни отличия на състезателите на Пристанище Варна са купите за I-во място Баскетбол – жени, I-во място Теглене на въже – жени, I-во място Петанк, I-во място Волейбол – жени, I-во място Теглене на въже – мъже, I-во място Баскетбол – мъже, I-во място Шахмат – мъже, както и купата на IV-тата Национална спартакиада на транспортните работници, която се проведе от 3 до 6 юни в к.к. "Албена".