Закопчаха трима хулигани, единият замерял с тухли

Крими

11-06-2015, 11:33

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

500 лева ще плаща разбеснял се турист

Трима хулигани са задържали вчера полицаите. Единият замерял с тухли и камъни, другият обиждал персонала на хотел, а третият е бил пиян и псувал униформените докато проверявали документи.

В Аксаково, около 12:25 часа, на ул. "Хан Аспарух" е задържан 50-годишният Й.Й. Той е хвърлил тухла и четири камъка към минувачи. Наложено му е административно наказание "задържане в поделенията на МВР" за 3 денонощия.

36- годишен беларуски гражданин е закопчан около 22:30 часа, в к.к. Златни пясъци, пред хотел. В.В. ругаел и обиждал персонала на хотела. Туристът ще плаща 500 лева глоба.

Малко по-късно, около 00:15 часа, в Суворово, пред заведение за хранене, при извършване на полицейска проверка, 59-годишният Д.Н. започнал да буйства. Отправял обиди към полицейските служители и им попречил да изпълняват задълженията си по опазване на обществения ред и проверка на самоличността на лица. Мъжът е бил пиян. По случая е образувано незабавно полицейско производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.