Пияни вилнеят на Златните: Руснак руши хотел, варненец замеря минувачи

Крими

12-06-2015, 14:04

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Пияният руснак метнал телевизора от стаята си в хотелския басейн

Пиян руснак вилня цяла вечер на Златни пясъци и не се укроти, докато не бе отведен от полицията. Скандалите и рушенето започнали около 18:00 часа на 10 юни в хотела, в който отседнал 35-годишния руски турист с инициали М.Б.  В следващите 7 часа - до 1:30 часа  мъжът извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и спокойствие, изразяващи явно неуважение към обществото, съобщиха от полицията.

Руснакът разбил входната врата на стаята си, счупил лампион, метнал телевизора през прозореца в басейна на хотела, хвърлял чаши и магнитни карти. Руснакът е бил в нетрезво състояние, уточниха органите на реда. По случая е образувана преписка за дребно хулиганство, мъжът е задържан за срок до 24 часа. На съдебно заседание на М.Б. е наложено административно наказание "глоба" в размер на 500 лв.

Друг мъж само че варненец, също вилня на Златни пясъци след солидна алкохолна почерпка. Вчера около 10:40 часа пред хотел, близо до увеселително заведение, 46-годишният А.А. започнал да обижда и заплашва минувачите, както и полицаите, които се отзовали на сигнала за непристойно поведение. Варненецът хвърлял и предмети към минувачи. Мъжът е бил в нетрезво състояние. По случая е образувана преписка за дребно хулиганство. Варненецът е задържан за срок до 24 часа. На съдебно заседание на А.А. е наложено административно наказание "задържане в поделения на МВР" за срок от четири денонощия.