БСП подкрепя кандидатурата на Красен Железов за кмет на Дългопол

Новините

15-06-2015, 12:01

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Железов обеща да е честен със съгражданите си

Зад кандидатурата на началника на общинската служба по земеделие в Дългопол Красен Железов за кмет на града застава БСП. Номинацията му бе представена на тържествен фолклорен концерт, посветен на 70-годишнината от края на Втората световна война и Победата над фашизма. Железов е бивш варненски общински съветник и председател на структурата на Демократическата партия в морската столица, а за кмет на Дългопол се кандидатира за втори път.

"Няма да обещавам чудеса като останалите кандидати за кметове– да разкривам фабрики и заводи… Просто ще бъда честен с Вас, и  винаги до Вас. В качеството си на началник  на Общинска служба "Земеделие" за родния си Дългопол успях за две години да направя нещо, което се протака повече от 20 години – вече е утвърдено техническото задание за  изготвянето на земеразделителния план на град Дългопол", заяви пред присъстващите на площада  Красен Железов.

"Вярвам, че кандидатурата на Красен Железов е печеливша. Той е честен, работлив, всеотдаен, диалогичен  и жителите на Община Дългопол ще имат в негово лице един прекрасен  кмет", заяви народният представител от "БСП лява България" и говорител на БСП Атанас Мерджанов.