Банкови служители събират средства за деца сираци

Животът

20-06-2015, 13:56

Снимка:

организаторите

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Влизат в ролята на актьори

Банкови служители ще влязат в ролята на актьори с благотворителна цел. Постановката "Чудеса, чудесии или чудният свят на приказките" ще бъде представена на 30 юни в Летния театър в морската столица. Представлението е поредно събитие в покдрепа на кауза, наречена "Протегни ръка”. Преди две години на същата сцена е представена пиесата "Малкият принц", благодарение на която са подпомогнати над 30 варненски деца в борбата им с различни заболявания.

Сега събраните от покани и билети средства ще бъдат предоставени за сираци и деца от социално слаби семейства. Обединените от каузата банкови служители са основали преди 11 години благотворителен фонд "Протегни ръка", с помощта на който през годините са подпомогнати над 1 600 деца.

Препоръчителното дарение за покана за "Чудеса, чудесии или чудният свят на приказките",  е 10 лева. Всеки, който желае, може да дари допълнително по банков път. На събитието са поканени служители и директори на здравни заведения, държавни институции, университети, както и кметът на Варна Иван Портних.