22-28 юни : Нещо старо, нещо ново и нещо различно

Хороскоп

21-06-2015, 17:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на седмицата

Предстои ни седмица, която ще ни предостави богатство от възможности и прекрасни условия за нови начинания. А делата, които като че ли не помръдваха от мястото си в последните две седмици постепенно ще получат импулс за движение и нови перспективи. Ще гледаме вече и някак си по-смело към бъдещето, което ще ни даде възможност окончателно да се настроим и да превключим на основните теми и събития за това лято. А преходът на Слънцето в интимния свят на Рака, ще фокусира вниманието ни към теми касаещи, семейството, децата, родителите, планирането на семейните почивки и постигането на повече уют и хармония у дома.
 
Хармоничния обмен между Венера, Юпитер и Уран ще ни поднесе изобилие от нови възможности, идеи и запознанства. До сряда обаче, все още ще трябва да запазим скептично отношение към новите предложения и хора в живота си. Нептун ще замъглява преценките на Меркурий, а ние ще бъдем подвластни на илюзии и уязвими по отношение на чуждата недобронамереност. Проверявайте внимателно информацията постъпваща към вас, както и източниците от които тя произтича.
 
Във втората половина на седмицата обаче, ще имаме благословията на Съдбата да изпробваме нещо ново и различно, да избягаме от рутинните модели или просто да отгърнем нова страница в живота си. Приветствайте всяка промяна която ви предлага повече възможности, всяка ситуация, която ви предлага установяването на нови делови или романтични взаимоотношения. Търсете помощта на приятели и съмишленици, ако се нуждаете от подкрепа за вашите идеи и планове.
 
Личните и романтични взаимоотношения ще се развиват под благословията на Юпитер и Венера в Лъв. Те ни обещават преживявания с чувство за празник стига да съумеем да бъдем достатъчно щедри и любящи. Не пестете комплименти и внимание, накарайте любимия човек да се чувства единствен и значим. Обичайната рутина през тази седмица ще ни тежи повече от всякога, а обвързаността и отговорността могат да бъдат възприети като ограничения. Не рискувайте скъпи за вас взаимоотношения. По добре намерете начин да излезете извън рутината и изненадайте приятно половинката си. Критичен момент ще бъде вторник срещу сряда, когато конфликтът на Луната с Марс и Слънцето ще рефлектира върху личните и семейните взаимоотношения, но пък още в четвъртък ще можем да намерим приемлив изход от спорните ситуации и да намерим подходящи форми да засвидетелстваме обич и преданост . През почивните дни пък ще бъдем твърде уязвими емоционално и зависими от емоционалните състояния на околните. Планирайте почивка в уединение или съвсем тесен кръг.
 
Щастлива и успешна седмица на всички!