Нелеп инцидент прати велосипедист в болница

Животът

24-06-2015, 09:27

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Мотоциклетист пострада при катастрофа на бул. "Република"

74-годишен варненец е настанен в болница след нелеп инцидент, разиграл се около обяд вчера в кв. "Аспарухово". Възрастният мъж минавал с велосипеда си по ул. "Средец", когато пътят му ненадейно бил възпрепятстван  от рязко отворена шофьорска врата. При удара велосипедистът се сгромолясал на земята, при което чупи таз. Настанен е в ортопедията на УМБАЛ "Св. Анна" без опасност за живота.

39-годишен мотоциклетист е пострадал при друга катастрофа, станала на кръстовището на бул. "Република" и ул. "Атанас Далчев" около 19:30 часа вчера. Водачът на двуколесното превозно средство не се съобразил със знак "Стоп", при което се блъснал в лек автомобил "Сеат". От удара е получил контузии на глезена, бедрото и лакътя. След прегледа в болница е освободен за домашно лечение.

Товарен автомобил "Мерцедес" и лек автомобил "Пежо" пък са се блъснали на кръстовището на булевардите "8-ми приморски полк" и "Васил Левски"  в следобедните часове. До произшествието се стига след като водачът на мерцедеса не се оглежда при престрояване и удря леката кола. 19-годишната й водачка е с уплаха и нервно разстройство.