Пращат в затвора за 5 години мъж, насилвал сексуално дъщеря си

Крими

25-06-2015, 13:56

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

34-годишният мъж вече е осъждан два пъти

Варненският районен съд осъди на четири години затвор мъж, насилвал сексуално малолетната си дъщеря. 34-годишният Вълков вече е осъждан два пъти, като настоящото деяние е извършено в изпитателния срок на предходна присъда. Така след наказанието от 4 годинни, съдът проведе в изпълнение и лишаване от свобода за една година, наложено му с присъда от 2012 г.

Районният съд призна Вълков за виновен в това, че в периода от септември 2013 г. до 18 март 2014 г. осъществявал полови контакти с ненавършилото 14 години момиче. През това време то отишло да  живее при баща си в частна кравеферма край село във Варненска област, където той работел.

След получен сигнал в отдел "Закрила на детето", на 19 март миналата година полицейските органи извели момичето от кравефермата и го настанили в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни във Варна.

Съдът уважи частично предявения по делото граждански иск и осъди Вълков да плати на пострадалата обезщетение в размер на 2000 лева за причинените й неимуществени вреди. Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.