29 юни-5 юли: Вкусът на живота

Хороскоп

28-06-2015, 19:19

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на седмицата. Съвпад на Юпитер и Венера във вторник, Пълнолуние в Козирог в четвъртък.

Седмицата ще премине под светлината на растящата Луна, която на 2 юли ще достигне до фаза пълнолуние. То ще се разположи по оста Рак-Козирог, за да провери  устойчивостта на онези фундаменти и базови структури, които гарантират емоционалното и материалното ни благополучие.
 
Немалка част от съществените събития през настоящата седмица ще бъдат свързани със семейни и жилищни въпроси. И то такива, които дълго време са били предмет на спорове и разногласия. Въпреки че и сега решаването им няма да мине без открито противопоставяне, възможността да постигнем принципно съгласие значително нараства. А щедростта и великодушието с които ни даряват Венера и Юпитер сега ще подтикнат мнозина просто да махнат с ръка и да отстъпят в по-незначителните подробности в името на общото щастие. Със сигурност обаче ще се наложи да даваме обяснения и да доказваме целесъобразността на онези свои действия и решения, които засягат близките ни. Направете го без колебание. Достойнството ви едва ли ще пострада, по-скоро ще инвестирате мъдрост в семейното благополучие. Не се колебайте също, ако се налага да разубедите и предпазите някого от безразсъдни постъпки.
 
Ще продължаваме да се радваме и на вдъхновяващите възможности генерирани от хармоничния обмен между Венера и Юпитер в Лъв и Уран в Овен. Ще припламват искри, ще се разгарят страсти, а неочакваните шансове ще предизвикват силни вълнения и ще ни припомнят вкуса на живота. И най-вече непредсказуемостта му, която го прави толкова прекрасен. Идеален момент да изпробваме нещо ново и различно, да излезем извън клишетата и рутинните модели, да предприемем смели, дори авантюристични постъпки, за да отворим нова страница в живота си или да подхраним със страст личните си взаимоотношения. На влюбените препоръчвам да не пестят жестове и постъпки засвидетелстващи чувствата им. Сега любовта се доказва с пламенни страсти и ярки, драматични постъпки. На тези, които тази седмица ще подари ново романтично увлечение, препоръчвам да му се насладят с цялата си чувственост и страст, без обаче да възлагат надежди и очаквания. Венера вече се намира в ретроградната си примка и едва в края на лятото ще можем да оценим адекватно качествата и надеждността на хората, с които съдбата ни среща сега и на връзките, които установяваме с тях.
 
В понеделник и вторник ще имаме идеални възможности както за стартиране на нови проекти, провеждане и подготовка за публични изяви, така и да се отправим на вълнуващо лятно пътешествие. Прекрасното настроение и позитивния заряд са ни гарантирани от Луната в Стрелец. В сряда и четвъртък са подходящи за организационни дела, а пълнолунието ще доведе до максимална реализация процесите възникнали през предходните две седмици. Въпреки прагматичното настроение обаче, не са изключени и тежки емоционални реакции, най-вече по теми касаещи личния душевен комфорт и степента на удовлетворение от взаимоотношенията с близките.Не планирайте за този ден важни срещи и избягвайте ситуации които обичайно нарушават спокойствието и равновесието ви. Важни срещи и дела касаещи дългосрочни инициативи планирайте за петък сутринта. Почивните дни ще ни дарят с дружелюбие, срещи с приятели и съмишленици и интензивен обмен на информация. Планирайте интелектуални занимания и посещения на лекции и семинари за повишаване на знанията и квалификацията си.
 
На всички пожелавам щастлива и успешна седмица!