Зов: Помогнете на красивата Ани да живее!

Общество

29-06-2015, 08:31

Автор:

AMG

Всичко от Автора

В Турция също върви кампания за дарителство

Ангелина Желязкова Кукова е на 25 години, от Сливен. Болна е от рак. Преди една година влиза в болница за операция на киста на стомаха. Впоследствие претърпява много неуспешни операции, но болестта не си отива, информира БЛИЦ.

Преди да се разболее, Ани е била изключително красива девойка, пълна с доброта и планове за бъдещето - мечтае да се влюби, да се изучи, да бъде щастлива. После светът за нея се обръща и пламъчето в очите й угасва. Подложена е на химиотерапия у нас, но това не дава резултат. Разсейки са плъзнали по цялото тяло. Постъпва за лечение в Анадолу Медицински Център, където ще бъде извършен цикъл от химиотерапии. Лекарите, които се грижат за Ани казват, че ще се справят и надежда има, въпреки че в последните дни състоянието на момичето се влошава и тя тежи 32 килограма.

За лечението на Ани са необходими около 50 хиляди лева. Всеки може да помогне с дарителски превод на:
IBAN BG 84FINV91502016422877
IBAN BG14PIRB73384601728392
Ангелина Желязкова Кукова
DMS ANGELINA NA 17 777.

На 7 юли в лятно кино „Орфей” в гр. Пловдив от 20.00 часа ще се проведе концерт за набиране на средства с вход 10 лева. В него ще вземат участие Сани Алекса, Рафи, Дона Багьозова, Дийп Зоун, Весела Бонева и други.

Българското представителство на Анадолу Медицински Център съдейства за концерта в Пловдив, а в Турция организира кампания – всекидневно се излъчва телевизионен призив за дарителство.