Самолет кацна без нито 1 багаж

Туризъм

29-06-2015, 08:11

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

От всичките 176 пътници никой не получил куфара си

Самолет на "Луфтханза" от Франкфурт кацна в събота вечерта на летище София, без да докара багажа на нито един пътник, оплакаха се потърпевши. В самолета е имало 176 пътници, които се наредили на багажната лента в София. Тя се завъртяла, но нито един куфар не бил качен на нея. Служителите на летището посъветвали пътниците да подадат жалби.

"Не можехме нищо да направим, защото този полет не се обслужва от нас, а от фирма "Суиспорт", съобщават за "Труд" от летището. Според информацията, която са получили от Германия, полетът е трябвало да бъде извършен с друг самолет, сменен в последния момент. Най-вероятно багажите са останали в багажното отделение на първата машина. Самият полет кацнал с около 1 час закъснение.

"Опитах се в неделя да намеря служител на "Суиспорт" на отпечатаните от самата фирма върху бланките за изгубен багаж телефонни номера. Включваше се автоматично съобщение, че "поради технически причини телефонът не може да бъде набран", оплака се Мария Арсова, която е пътувала в самолета.