Симеон Лютаков бе водещ на Фестивал на модата и красотата

Стотици ценители на красотата се събраха във Варна за модния форум

Звезден блясък, феерия от цветове, магнетизъм, полъх на море, вълна от стил и класа заляха гостите на едно от най – престижните модни събития в България – ФЕСТИВАЛА НА МОДАТА И КРАСОТАТА 2015.

Над 500 гости станаха свидетели на фееричен моден спектакъл по време на осмото издание на красивия форум, който се проведе на 26 и 27 юни в Морската столица. По традиция домакин на събитието бе Гранд Хотел Варна, а организатор - Модна Агенция VIP Fashion Group.

Двудневният форум очарова почитателите на висшата естетика с хитови колекции облекла и обувки на водещи български и чужди марки.

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК!

И в двете вечери на модния форум началото бе поставено от най – малките модели на агенция VIP FASHION GROUP, които представиха най – актуалните тенденции в детската мода.

Ценителите на модата и красотата се насладиха и на най – новите колекции на марките „Wolf Walley, бански костюми от Seven Seconds, серии бутикови обувки SARA PEN и BERTTO SHOES, дизайнерските колекции на модните къщи - VAYANA, BANDEROL, IXTYS, ZEBRA WOMAN, РОШАВАТА ГАРГА – с дизайнер Албена Александрова и VETEIDA – с дизайнер Весела Василева

Зрителите аплодираха изящните булчински рокли на дизайнерите - Стойка Хаджиева – Новкова – ТОНЕНА и  Стоян Радичев, както и на СВАТБЕН ЦЕНТЪР СОФИЯ И ВАРНА и булчинска къща „ОРЕНДА“.

Кулминацията в модния спектакъл бе благотворителната инициатива на Анита Мейзър, която представи колекция официални рокли на реномирани американски дизайнери с идеята те да бъдат закупени , а средствата от тях да подпомогнат  лечението на дете, страдащо от тежко заболяване.

Силно присъствие имаше и модата за мъже, която бе представена от модна къща

"AGGRESSOR", "Richmart" и "Daniel Fashion". Млади български дизайнери , участници в проекта – RICHMART VINTAGE - показаха своите оригинални идеи от мъжки и дамски облекла  с избродирани български шевици – модна тенденция , която е много актуална и набира все по- голяма популярност в България и по света.

Водещ на събитието по традиция бе звездата от сериала "Седем часа разлика" - актьора Симеон Лютаков, а лице на модния форум – очарователната Ива Атанасова, носителката на титлите - Мис Варна 2007 и  BEST MODEL OF THE WORLD 2011.

В събитието взеха участие най-добрите модели на морската столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА – Снежи Касабова и Яна Димитрова, както и топ моделите Диан Христов и Мариан Христов.

За косите на манекените се погрижи екипът на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и гримьорката Кристина Славова.

Официални фотографи на събитието  - Ники Желев /Студио Zhellev/, Боби Решовски, Балин Балев,  Веселин Тончев/Fusion Photography/  и Jerry Morrano Photography.

Собственичката на  Модна Агенция VIP Fashion Group и продуцент на събитието - Мира Матеева заяви, че поради огромния интерес на марки и дизайнери, следващото издание на модния форум ще се проведе още в края на тази година и за първи път в София, където се  обмисля и идеята за връчване на моден приз за най-добра дизайнерска колекция. 

Varnautre.bg бе основен медиен партньор на събитието.