Нашите моряци с победа в състезания по волейбол и теглене на въже

Спорт

07-07-2015, 10:10

Снимка:

navy.mod.bg

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

В плуването първи стана отборът на военните моряци Първа постоянната група кораби на НАТО

Спортни състезания между екипажите на корабите, участващи в националното военноморско учение с международно участие "Бриз 2015" се проведоха вчера. Моряците премериха сили в дисциплините волейбол, плуване и теглене на въже.

На състезанието по волейбол, което се проведе в Спортната зала на І-ва езикова гимназия, победител беше отборът на българските военните моряци. На второ място се класира вторият български отбор, на трето - отборът на военните моряци от Втора постоянната група противоминни кораби на НАТО.

На състезанието по теглене на въже, на пирса на Морска гара Варна, победител беше отборът на българските военните моряци. На второ място се класира отборът на американските военните моряци, на трето - отборът на турските военните моряци.На състезанието по плуване на басейн „Приморски”, по дисциплината 4 X 100 метра щафета свободен стил, победител беше отборът на военните моряци Първа постоянната група кораби на НАТО. На второ място се класира отборът на американските военните моряци, на трето - вторият отбор на военните моряци от Първа постоянната група кораби на НАТО.