Задигнаха таблет, люцерна и бутилка алкохол

Крими

08-07-2015, 13:28

Снимка:

Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Крадец отмъкна техника, пари и документи от незаключен дом

Лаптоп, мобилен телефон, чанта с лични документи и сумата от 50 лв., 50 щатски долара и 45 евро задигна крадец от незаключен апартамент. Собственикът на имота на ул. "Морава" установил кражбата в понеделник и сигнализирал в полицията. Предприето е разследване, в резултат на което е установено, че извършителят е 30-гоидшен варненец с инициали М. И., който е осъждан. Мъжът е задържан за 24 часа и срещу него е образувано досъдебно производство. За случая е уведомена Районната прокуратура.

Таблет, люцерна и бутилка алкохол пък са станали обект на кражби ден по-късно във Варненско, информират още от полицията. Таблетът е собственост на малолетно момче, което било ограбено на ул. "Дойран". В престъпното деяние е уличен 27-годишен, известен на МВР варненец. Материалите са докладвани на Районната прокуратура във Варна.

24-годишен мъж от село Николаевка е уличен в кражба на люцерна от землището на село Дръндар, община Суворово. До момента Й. Г. няма криминални прояви. Материалите са докладвани на Районната прокуратура в Девня, работата по случая продължава.

Бутилка с алкохол е задигната от магазин за хранителни стоки на бул. "Христо Смирненски". Извършителят – 35-годишен варененец е задържан след касовата зона. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на Районната прокуратура във Варна. И тримата мъже са задържани за срок до 24 часа.