Венков: Знаем как да противодействаме на Левски

Спорт

07-08-2015, 11:47

Снимка:

varnautre.bg / Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бакари претърпя успешна операция

Пуснаха билети от 10 лв. за Суперкупата на България

Излизаме на 100 % и с една единствена мисъл - да ги победим

"Проблемите на Левски няма да се отразят върху мотивацията ни за утрешния мач с Левски". Това каза капитанът на Черно море Мишо Венков.

"Постоянно се пише, че отборът им не е направен, имали много юноши, нямали 18 души за групата, двамата им нападатели още били без права. Всичко това обаче не попречи на Левски да се затвори добре до първия гол в Лудогорец. По същия начин очаквам да играят и във Варна, но ние знаем как да противодействаме на подобен стил. Техните проблеми не ни вълнуват, нито ще се отразят на мотивацията и играта ни. Излизаме на 100 % и с една единствена мисъл - да ги победим“, заяви Венков.

Капитанът на "моряците" допълни, че в тима има настроение след успеха на "Овча Купел" и всички са амбицирани да продължат с победите. "Ако не се раздаваш максимално във всяка среща, няма как да биеш. Ние ще се стремим винаги да го правим, а отделно името Левски само по себе си е дразнител. Предстоящия двубой на "Тича" няма да има нищо общо с онзи на 30 май в Бургас, но ние ще вложим футболни качества, хъс и характер, за да спечелим отново. Дано и късметът бъде на наша страна. Целта ни е да гостуваме в Стара Загора със 7 точки в актива си", каза още Мишо.