Жрици обслужват за 150 лева на час в клуб "Калигула" на Златните

Крими

17-08-2015, 11:25

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Полицията секна две труженички, докато обслужват чужденци. Задържани са собственикът на клуба и барманка

Чуждестранните клиенти са свидетелствали, че в плейбой клуб "Калигула" на Златни пясъци за стандартна сексуслуга се заплаща по 150 лева на час. Под ръководството на Варненската районна прокуратура в почивните дни е реализирана операция срещу трафика на хора в курорта. По време на операцията са задържани мъж и жена, приемали момичета, които да използват за развратни действия - престъпление по член 159а във връзка с член 26 от Наказателния кодекс. Срещу двамата е образувано досъдебно производство. 

Собственикът на плейбой бар "Калигула" 41-годишният Д.Б. и барманката в заведението 22-годишната П.И., която е от Варна, са задържани за срок до 72 часа. Установени са и пет жени, жертви на престъплението. Две от тях по време на реализацията на операцията са обслужвали чужденци в обособени помещения в клуба за предлагане на сексуслуги. 

Продължава работата по разследването. Събират се още доказателства срещу двамата задържани. Утре Варненската районна прокуратура ще поиска от районния съд спрямо собственика на "Калигула" и барманката да бъдат определени постоянни мерки "Задържане под стража".