Fibank отпразнува 10 години на своя клон в Несебър

Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза със стилен коктейл 10 години от откриването на своя клон в Несебър. На събитието присъстваха дългогодишни клиенти, бизнес партньори и приятели на банката от града и региона.
В обръщението си към гостите на събитието и към целия екип на банката, Управителят на клон Несебър - г-н Кирил Панчуков, благодари на всички клиенти за доверието и успешното сътрудничество през изминалите години:
„Днес се навършват 10 години от отварянето на офисът на Fibank в гр. Несебър. Това е дълъг и същевременно кратък период за един банков офис. Дълъг, защото създадохме здрави отношения с нашите клиенти. Доказахме, че сме екипът и Банката, които се стремят да създават и поддържат партньорски отношения с клиентите си и ежедневно да откликваме с разбиране и професионализъм на Вашите потребности.
10 години са малко на фона на пътя, който ни предстои да изминем заедно с Вас – нашите клиенти. Всеки ден и всеки един от Вас е важен и значим за Първа инвестиционна банка и ние ще продължаваме и занапред да се стараем да оправдаваме гласуваното ни от Вас доверие.”
Клонът на Първа инвестиционна банка в град Несебър се намира на адрес: ул. "Иван Вазов" 9.
Една от актуалните промоции на Първа инвестиционна банка в момента е на кредитни карти MasterCard и Visa. Кандидатствалите за кредитна карта могат да се възползват от специалните условия:
• без такса годишна поддръжка за първата година;
• половин лихва за първите 6 отчетни периода;
• без такса теглене от всички банкомати на Fibank до края на годината.
Промоцията продължава до края на 2015 година. Повече информация можете да намерите на сайта на Банката – fibank.bg или във всеки офис/ клон на Първа инвестиционна банка.