В Монтана респектирани от Черно море

Предстои ни труден мач на "Тича", каза нападателят Атанас Илиев

Бившият нападател на Черно море и настоящ на Монтана Атанас Илиев сподели, че очаква изключително труден мач на "Тича" в събота. "Знам как се играе във Варна и затова съм наясно, че ни предстои трудна среща. На стадион "Тича" се излиза винаги за победа. Убеден съм, че отново ще е така. "Моряците" ще се хвърлят за първи три точки пред собствена публика този сезон и ще се раздават на 100 % през целия мач. Ние също показваме добра игра и ще се опитаме да се представим добре в тази среща", каза за varnautre.bg Илиев.

Нападателят сподели, че в Монтана малко или много са респектирани от състава на Никола Спасов. "Нормално е да изпитваме респект към Черно море. Все пак "моряците" са настоящият носител на Купата и Суперкупата на България. Затова смятам, че ни предстои сериозен мач. Иначе Черно море си остава отборът, които е най-близо до сърцето ми. Това е родният ми отбор и пазя страхотни спомени от престоя си на "Тича". Радвам се, че имах възможност да съм част от Черно море и се надявам един ден пак да облека "зелено-белия" екип", каза Атанасов.

Юношата на "моряците" направи силен сезон в "Б" група, като завърши на второ място сред голмайсторите във втория ешелон за 2014/2015 г.. Настоящата кампания в елита също започна обещаващо за Атанас Илиев, който до момента е реализирал два гола за новия си клуб.