Костадин Костадинов, заедно с протестиращите в Кайсиева градина

Мисия Варна

21-08-2015, 16:54

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Костадин Костадинов - единственият общински съветник, живущ в квартал Кайсиева градина, застана до съгражданите си срещу незаконното строителство в квартала и гарантира, че ще направи всичко възможно да им помогне с каквото може.

На 20 август (четвъртък) се състоя протест в Кайсиева градина срещу незаконното строителство в квартала. В 18:30 ч. до ОУ "Стоян Михайловски", Костадин Костадинов – общински съветник във Варна и кандидат за кмет на града, заедно с над 200 съкварталци се събраха да изкажат несъгласието си с нововъзникналите строежи в района.

Хората задаваха хиляди въпроси насочени към кмета на Община Варна – Защо местата са заградени ... ? Защо няма алтернативни пътища ... ? Защо местата не са откупени преди да се предприемат толкова крайни мерки ... ? Инициативният комитет начело с Генадий Атанасов обсъди с протестиращите какви действия да се предприемат за защита на интересите на квартала. Реши се да се даде срок от една седмица на Общината, въпросът да бъде решен.

В това време ще бъде направена подписка от живущите в района против незаконните строежи и най-вече срещу построената ограда направо върху пътя към кварталното училище и ще бъде внесена в Община Варна в Петък. Съкварталците задаваха въпроси и се обръщаха към Костадин Костадинов за съдействие по възникналия проблем, като той гарантира, че ще направи всичко възможно, за да помогне.