Канадски порно актьор почива на Златни Пясъци

Брент Евърет е известен порно актьор в увеселителната индустрия за гейове

От личния профил на Брент Евърет става ясно, че канадската гей звезда от филмите за възрастни е отседнал в четири звезден хотел на Златни Пясъци и ще остане до 24 август, след което лети за гръцката столица. Преди Варна канадецът е бил в Будапеща.

"Направил ли съм тен"?, пита Брент последователите си във Фейсбук

Не ясно дали порно звездата има професионални ангажименти или случайно е избрал българското крайбрежие. Сред актьорите в бранша е нормално  да поемат ангажименти за „частни партита”, така че нищо чудно и изборът да не е случаен, а предизвикан от „неустоимата” оферта на някой заможен господин, който в момента е на Златни Пясъци също.

От снимките става ясно, че Брент вече е открил някои от хубавите и усамотени плажове и се наслаждава на слънчеви бани, как точно се е случило след като тук вали от 3 дни и слънцето е скрито от гъсти облаци не е ясно.

Този плаж определено не е български

Мълвата сред гей обществото в България буквално се носи "от уста на уста". Някои негови местни почитатели вече се похвалиха в социалните мрежи с комуникацията си с порно величието, други му предлагат услужливо и по български гостоприемно да го разведат и да му покажат "красотите", а защо не и потайностите на  Варна.

На въпросите на Varnautre.bg , 31 годишният Евърет отговори лаконично и уклончиво, без да  разкрие подробности. Той обясни, че е на "световно турне" и продуцента му настоял да спрат в България. Според Брент нашите мъже били "много красиви и горещи".