Елза Парини ще домакинства шоуто за "Най-дългата вечеря на плажа"

Варна Лайф

28-08-2015, 18:11

Автор:

Варнаутре.бг

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пробваме се за рекорд на Гинес с най-дълга вечеря на плажа

Всички участници в музикално артистичната програма се включват безвъзмездно

След като миналата година името на варненския квартал Аспарухово се свързваше с мрачни и трагични новини заради потопа залял крайбрежния квартал, сега жителите му са амбицирани да създават позитивни новини.

Както вече varnautre.bg информира, група ентусиасти са решили да организират най-дългата вечеря на плажа, събитието под мотото "Заедност" има амбицията да възроди позабравени традиции, да обедини хората и да съживи човешките взаимоотношения. За целта е избрана плажната ивица на кв. "Аспарухово", на която между "Верандата" и "Плевнята" ще бъде поставена импровизирана маса, достатъчно дълга, за да събере всички желаещи да се включат. Вече е получено и разрешение от концесионера на плажа.

Организаторите са подготвили и специална музикално артистична програма, която ще включва поп и рок банди, акробатика, детска дискотека, огнено шоу и др.

Водещ на шоуто, което ще се състои на специално изградена сцена ще бъде атрактивната варненска знаменитост Елза Парини. Днес от профила си в социалната мрежа Фейсбук, мадам Парини призова всички варненци и гости на морската столица да се включат в начинанието.

Идеята е всеки да донесе своята вечеря, а организаторите от сдружение "Живей активно" са се погрижили за богата музикално-артистична програма с изпълнения на живо. Вече са осигурени сцената и осветлението, които са предоставени от Община Варна. Няма да липсват и допълнителни екстри като например свещи, които да създадат романтична атмосфера.

"Най-дългата вечеря на плажа" ще се състои на 5 септември, а очакванията са проявата да се превърне в традиция и всяка година на тази дата жителите на Варна да се веселят заедно. Организаторите са решили и да кандидатстват за поставяне на рекорд на Гинес, за да обединят хората и да популяризират най-хубавия квартал на Варна и България. Нека да покажем и усетим духа на заедност и сътворим нещо красиво под звездите на Аспаруховия плаж, призовават те. Подробности за събитието могат да бъдат намерени в специално създадена за целта група във Фейсбук.