Четирима ранени след меле на магистралата

Крими

31-08-2015, 12:46

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Млада шофьорка падна в дере край Долна Трака

Четирима души пострадаха след тежка катастрофа на магистрала "Хемус". Вчера около 06:50 часа до отбивката за Девня, в посока Шумен, 31-годишна софиянка с "Фолксваген" се опитва да изпреварва, когато удря "Нисан", движещ се пред нея.

Вследствие на инцидента са пострадали хора и от двете коли. Водачката на филксвагена е получила контузия на врат, две пътнички в същия автомобил – на 61 г. и на 22 г., също от София, също получават контузни наранявания. 22-годишната жена е получила комоцио и е настанена за наблюдение в МБАЛ "Св. Анна". Ранен е и пътник от нисана - 24-годишен варненец. Той е с контузия на гръден кош. Няма опасност за живота на нито един от пострадалите при инцидента.

Друга шофьорка падна в дере заради несъобразена скорост и прати своя спътничка в болница. Около 06:20 часа в петък в местност Долна Трака, в посока Златни пясъци, 25-годишна водачка на "Хонда" от Варна, при навлизане в ляв завой, губи контрол над автомобила, блъска се в крайпътно дърво и пада в дере.

Вследствие на инцидента е пострадала пътничка от автомобила, жена на 26 г., която е получила фрактура на лява ключица и хематом на главата, прегледана е и настанена за лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота.