Черно море бие в Елитната до 19 години

Спорт

07-09-2015, 21:12

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Моряците" удариха София 2010

Юношите старша възраст на Черно море записаха успех с 2:0 като гости на новака София 2010, в мач от трети кръг на Елитната група до 19 години. Двубоят се игра на терена в столичния комплекс Царско село и премина под диктовката на варненци, пише клубният сайт на Черно море.

В 38-ата мин Николай Минков откри резултата след хубав самостоятелен пробив. Последваха няколко пропуска за моряците , но в 60-ата Даниел Димитров затвърди успеха след като засече центриране на национала Стефан Иванов.

Наставникът на "зелено-белите" Тодор Каменов сподели, че е доволен от старанието и желанието на своите възпитаници след двете нелепи загуби. Според него успехът е можело да бъде още по убедителен, но отново се е проявила старата слабост – да се пропускат с лека ръка създадените голови положения.

В събота от 17 ч., Черно море приема във Варна връстниците си от Ботев (Пд) в среща от 4-ия кръг.

Съставът на Черно море: Злати Златев, Светослав Павлов,Георги Гушлев, Стоян Илиев , Стефан Иванов, Слави Славов, Николай Богданов, Емил Илиев,Марин Сираков /46-Александър Михайлов/, Николай Минков, Даниел Димитров /65-Кристиян Събев/.