ТУ РОК ФЕСТ за четвърти път разтърсва Варна

Събота, 18:00 ч, на входа на Морската градина

Най-голямото рок събитие на Варна "разцепва мрака" за четвърта поредна година тази събота.
На 26 септември, от 18:00 часа, на входа на Морската градина (пред ФК), ТУ РОК ФЕСТ 2015 официално закрива лятото и дава старт на академичния сезон.

И тази година организаторите от Технически университет-Варна обещават страхотен купон с участието на специални гости и на селекция от най-добрите ученически банди.

Ментори на ТУ РОК ФЕСТ 2015 са Митко Кърнев от D2 и Амалия Ненова - работила в продължение на 8 години по световните сцени с Робин Гиб от Би Джийс.

Сред специалните гости на вечерта са шоумените от популярната група "ШЕКИ", любимците на учениците - Революция Z и група BY-PASS, която пристига от Сърбия.

Тази година в надпреварата за наградите на ТУ РОК ФЕСТ се включват и победителите от Голямо междучасие 2015 – Panic Statiot, а варненската група "ШЕПОТ" ще представи за първи път авторската си песен – награда от предишното издание на феста, която беше записана в студиото на група "Сигнал" в София.

На сцената пред входа на Морската градина ще свирят още избраните от менторите групи - AXEZ, ВЗЛОМ, OUT OF TUNE и PARADOX.

Финалът е запазен за Амалия Ненова и нейната банда, които ще представят трибют на легендарните LED ZEPPELIN.

Заедно с нея на сцената ще се качат Людмил Стойнев - китара, Стоян Янкулов - ударни и Ивайло Павлов - бас китара.

Мощен звук, ефектни визуални и светлинни решения и много изненади ви очакват на ТУ РОК ФЕСТ 2015 в събота вечер, 26 септември.

Водещ – Елена Розберг – радио Z-ROCK

ВХОД СВОБОДЕН!

Към събитието във Фейсбук