"Отечество" откри кампанията си със спортен празник в "Аспарухово"

Мисия Варна

05-10-2015, 11:13

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Над 500 човека се присъединиха към събитието като участници и зрители

Над 500 души се включиха в спортния празник в район "Аспарухово", с който партия "Отечество" откри кампанията си. Неделният ден беше посветен на два футболни турнира – мъже и жени и волейболно състезание между смесени отбори, а началото на игрите беше обявено от кандидата за кмет на "Аспарухово" на "Отечество" Николай Бинев.

"Феърплей в спорта, феърплей в изборите" беше мотото, под което над 5 часа се състезаваха участниците. На спортните площадки в "Аспарухово" имаше радост, но и сълзи заради спорни решения. В крайна сметка обаче думата на съдията беше решаваща и загубилите признаха превъзходството на противника си.

Победител в турнира по футбол за жени стана ЖСК Варна (ветерани) с голмайстор Елена Пеева.

При мъжете купата на партия "Отечество" спечели отбор "Респект" с голмайстор Александър Станев. Златните медали във волейбола отидоха при отбор "Престиж".

С приз за най-атрактивен фен пък се сдоби Момчил Недков, който спечели безплатни посещания за цял месец в театър "Българан". Наградата беше осигурена от директора на театъра Владимир Янев, който е и кандидат за общински съветник на партия "Отечество". Партията се явява на местните избори с номер 22 в интегралната бюлетина.