Нов спонсор пое изцяло ФК Спартак Варна

Спорт

11-10-2015, 12:46

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Орела: Ще изградим школа, която ще е една от водещите в България

"Ултра Газ Варна" с амбиции за дългосрочна издръжка на "соколите"

ФК Спартак Варна вече има нов спонсор, който се ангажира изцяло с издръжката на клуба. Това е фирма "Ултра Газ Варна" ЕООД, която бе представена на официална пресконференция на фенове и журналисти в Фестивалния и конгресен център в морската столица.

"През годините сме развивали най-различни инициативи свързани с много видове спорт и подпомагали каузи. Напоследък осъзнахме, че искаме да подкрепяне един отбор, който е с дълга история. Изцяло да застанем зад него и да вървим с общо бъдеще. За нас е огромна радост да сме част от клуб с дългогодишна история", каза изпълнителният директор на "Ултра Газ Варна" Мартин Андонов.

Той обясни още, че няма фиксирана сума, с която ще бъде подпомогнат клуба. Андонов уточни, че няма да отхвърли нито един представен от клуба разход, но разбира се в рамките на нормалното.

"Изцяло залагаме на ръководството да предприеме правилните действия по връщането на базите. С общи усилия се надяваме отборът да върви напред, да се развива, да трупа рейтинг и заедно да трупаме популярност. Ние, като фирма, имаме амбиции да ви подкрепяме дългосрочно, понеже колкото по-силен става отбора, толкова това ще е и по-добра реклама и за нас. Нямаме за цел тези имоти да ги търгуваме за лична облага или финансова печалба. Искаме напълно прозрачно да става всичко. Ръководството да изнася отчетите и всички пари да отиват за отбора", заяви още Андонов.

Веднага след пресконференцията бе подписан и контрактът за спонсорство. От ръководството обясниха, че договорът е открит и всеки, който иска, може да се запознае с него. 

От клуба показаха на феновете новите екипи, с които ще играе отборът в официалните срещи. Логото на фирмата вече стои на фланелките на "соколите" и днес те ще дебютират с тях в първенството. В най-скоро време фланелките, а и други артикули с логото на Спартак Варна, ще бъдат пуснати в продажба, за да могат привържениците да си ги закупят, казаха още от ръководството на "соколите".