Тони Димитрова подкрепи кандидат-кмета на "Аспарухово" Николай Бинев

Новините

12-10-2015, 13:18

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Площадът се оказа тесен, за да побере множеството аспаруховци, които откликнаха на поканата на "Отечество"

Голямата българска певица Тони Димитрова подкрепи напълно безвъмездно кандидата за кмет на район "Аспарухово" на партия "Отечество" Николай Бинев с концерт в неделя вечер. "Чувствам "Аспарухово" като мой квартал, защото Ники е оттук. Приятелството ни е безценно и не може да бъде осребрено. С теб съм, приятелю", каза изпълнителката на "Ах, морето" от сцената преди да зарадва аспаруховци с най-големите си хитове.

Площадът пред Народно читалище "Просвета" в южния квартал се оказа тесен, за да побере множеството аспаруховци, които откликнаха на поканата на ПП "Отечество" да се запознаят на място с издигнатия от тях кандидат-кмет, както и с кандидатите за общински съветници от листата на партията.

Концертът започна с вдъхновяващ музикално-танцов спектакъл в изпълнение на ансамбъл "Фолклорни ритми" към читалище "Просвета", чийто "Варненски танц" буквално плени публиката. За да подкрепи своя приятел и съкварталец Ники Бинев, глас в Аспарухово изви и легендарната народна певица Катя Петрова, чийто дует с Питър Гейбриъл преди години я изстреля на върха. След това кандидатът за районен кмет на ПП "Отечество" запя песен на Тони Димитрова, а певицата се озова при него на сцената, за да продължат в дует.

Неделната вечер в Аспарухово завърши с кръшно хоро на площада, което поведоха кандидатите за общински съветници на партия "Отечество".