АБВ – Варна и Калуди Калудов разтърсиха Фестивалния комплекс (видео)

Животът

13-10-2015, 09:41

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Съчетание между младост и мъдрост е определението на Кирил Цочев за листата на кандидатите за общински съветници

Партия АБВ подари на Варна концерт на световно известния тенор Калуди Калудов. Залата се оказа тясна, за да побере почитателите на партията и на оперния певец. Над 400 варненци аплодираха кандидатът за кмет на Варна, издигнат от партията, доц. д-р Миглена Темелкова.

"Време е да кажем стоп на статуквото, стоп на разграбването на града, стоп на общинските съветници, превърнали престоя си в общинския съвет в професия и далавера. Време е Варна да бъде управлявана от експерти, от хора знаещи и можещи", заяви в обръщението си към варненци доц. Темелкова.

"Ние влизаме в управлението на града, защото имаме зад себе си солидни професионални биографии, наложили сме се на работните си места, разпознаваеми сме в професионалните си общности. Влизаме в управлението на града не, за да вземаме, а да даваме интелект и способности за възраждането на Варна", категоричен бе кандидатът за кмет на АБВ.Събитието бе уважено и от заместник - председателя на партията и председател на Националния предизборен щаб – Румен Петков, както и от заместник- председателя на Народното събрание – Кирил Цочев."Никой от другите кандидати за кметове за община Варна, освен доц. Темелкова, не дава данни за едва 8-процентния дял на морската индустрия във Варна срещу 35-процентния дял на търговията, защото останалите кандидати са част от пагубното статукво във Варна“, изтъкна Румен Петков. "Листата излъчва сила" – каза още Петков и допълни, че хората в нея са силни характери, защото "никак не е лесно да се изправиш срещу менгемето, което във Варна смазва всеки, който дръзне да мисли различно".Съчетание между младост и мъдрост е определението на Кирил Цочев за листата на кандидатите за общински съветници на партия АБВ във Варна. Той подчерта, че на Варна са нужни силни политици като доц. Темелкова, които да възраждат икономиката на града, туризма му, да създадат предпоставки за създаването на нови работни места, да възраждат ценностите, духовността и културата.