Черно море е отбор на месеца във Варна

Спорт

22-10-2015, 14:02

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спортист на Варна за месец септември (фоторепортаж)

Тенисистката Тина Манолова стана спортист №1 за септември

Тенисистката на Черно море - Елит Тина Манолова бе определена за спортист на Варна за септември. Тя кара изключително успешен сезон. Спечелила е четири титли при 14-годишните, две при 16-годишните и записа две участия в турнири за жени с награден фонд 10 000 долара - във Варна и в Албена. За Манолова вота си дадоха седем журналисти, а един глас отиде при нейния колега Тихомир Грозданов, който стана държавен шампион, но от името на Левски.

За отбор на месеца бе определен детският тим на Черно море. Футболистите на Иван Николов триумфираха с трофея от турнира "Илия Кирчев". За "моряците" гласуваха четирима журналисти, а по един глас бе даден за кикбоксьорите на Боил и шампионите по плажен футбол на Одесос.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖ ТУК!

Спортното училище определи като най-силно представил се свой състезател през септември тенисистката Ивайла Христова от клуб Велто. Тя е спечелила три сребърни и три бронзови медала този сезон при 16-годишните. Любопитното е, че днес Ивайла има рожден ден, като става на 13.

В онлайн анкетата за спортист на месеца бе избран Берк Ахмедов. Състезателят по кикбокс на клуб Боил, който е само на 10 години, събра над 2000 гласа, за да спечели с 61,32 процента вот. Талантът победи в изключително тежък мач срещу украинец в своята категория по време на състезание в Каварна.