Емил Радев: Николай Костадинов има експертността и енергията да бъде кмет на "Владиславово"

Животът

29-10-2015, 11:38

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Евродепутатът призова жителите на района да бъдат активни на балотажа в неделя

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район "Вл. Варненчик” Николай Костадинов има моята пълна подкрепа, защото съм сигурен, че ще оптимизира дейността на администрацията и енергично ще работи за промяната, която кметът на Варна Иван Портних вече започна във Владиславово. Това обяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, като призова жителите на района да бъдат активни на балотажа в неделя.

"С Николай Костадинов бяхме колеги в 41-то Народно събрание, заедно работихме в правната комисия. Доказал се е като отговорен и работлив човек, който има необходимата експертност и административен опит, за да ръководи варненския район "Владислав Варненчик”, категоричен бе Емил Радев на среща с жители на Владиславово.

Той благодари на всички, които с вота си на 25 октомври са подкрепили промяната и развитието на Варна. "С категоричната изборна победа на Иван Портних и с убедителното представителство на ГЕРБ в Общинския съвет обновяването на морската столица ще продължи. С успех можем да се поздравим и в районите "Младост” и "Одесос”, но втори тур на изборите предстои в "Аспарухово”, "Владислав Варненчик” и "Приморски”. От вота ни на балотажа зависи управлението на тези райони”, припомни Радев.Той получи поздравленията на хората за инициативата си да покаже в Европейския парламент Варненското златно съкровище. "Експозицията с уникалните находки уважиха и тримата представители на европейските институции - председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, председателят на Европейския парламент Мартин Шулц, председателят на Европейския съвет Доналд Туск. В присъствието на българския еврокомисар Кристалина Георгиева и на премиера Бойко Борисов показахме частица от изключителното културно-историческо наследство на страната ни. Трябва да се гордеем и като българи, и като варненци с тези забележителности”, категоричен бе Радев.Хората коментираха с него и актуални теми, с които са ангажирани европейските институции. Обсъдени бяха и бежанската вълна, и терористичните заплахи. Във фокуса на дискусията бяха също перспективите за европейско финансиране на важни за България проекти.