Вицепрезидентът на Черно море: Не можем да си позволим една и съща грешка

Трябва да бъдем много внимателни в защита срещу Академик, каза Симеон Варчев

"Отборът на Академик е непознат и се представя противоречиво. Успяха да победят тима на Ямбол, което за мен е голяма изненада. Сега пък загубиха на собствен терен от Черноморец, което е още по-голяма изненада". Това коментира пред клубния сайт преди мача от 4-тия кръг на НБЛ между Черно море Порт Варна и Академик Бултекс вицепрезидентът на варненския клуб Симеон Варчев.

"Истината е, че Академик вкарва доста точки, приближават се до 100 и трябва да бъдем много внимателни в защита. Не бива да разрешаваме на техните състезатели, както разрешихме на Спартак, да правят това, което те поискат", каза още той.

"Не мога да си помисля, че момчетата могат да направят втори мач като срещу Спартак, така че очаквам добре мобилизиран състав, добре мобилизирани играчи, които знаят за какво става дума и не могат да си позволяват два пъти една и съща грешка", смята Варчев.

"Дотук съм изненадан, че отборът на Спартак /Плевен/ не само оказа такава съпротива срещу нас, но и успя да ни победи, като се има предвид, че последните 6-7 години те не са ни побеждавали не във Варна, а в Плевен. Това за мен беше много голяма изненада и доведе до много отрицателни емоции", коментира Варчев.

"В следващия кръг победихме Левски, който изобщо не е отбор за подценяване. Левски направи добра селекция, но ние просто ги надиграхме. Засега представянето ни е много противоречиво, но все пак спечелихме две победи и можем да сме доволни", каза още вицепрезидентът на клуба.