Никола Спасов: Нападателите ни бяха на ниво

Спорт

07-11-2015, 16:36

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Монтана - Черно море 0:4 (фоторепортаж)

Черно море сгази Монтана с 4:0

Трите ни бързи гола направиха разликата

Наставникът на Черно море Никола Спасов беше изключително доволен след крупния успех с 4:0 като гост на Монтана. Той дойде малко след тежката домакинска загуба от Берое само няколко дни преди това.

"Сигурно имаше недобро настроение във футболистите и лека неувереност в началото. Но след лоши мачове се концентрираме и успяваме да покажем себе си. Днес искахме и се бяхме настроили да вземем мача", сподели Спасов пред Diema.

"До 60-та минута двубоят беше равностоен, до първия ни гол. Но ние си изиграхме добре ситуациите, нападателите ни бяха на ниво. Те си вкараха положенията и с това направихме разликата."

"Много бързи три гола вкарахме, а това може да демотивира всеки противник. Основно отборите в първенството са равностойни, но разликата винаги се прави от головете", сподели още наставникът.

Той коментира и решението си да излезе без чист централен нападател, а с Матиас Курьор на върха на атаката. Според него това е било наложително след последните игри на тима му.

"Днес реших да пусна Курьор напред, защото централните ни нападатели бяха зациклили. Пуснах и Педро като нападател, а това се оказа добър ход, той е по-добър напред, отколкото в защита. Днес бяхме по-различни в атака - по-бързи и по-изненадващи. Свършиха си добре работата на терена. Момчетата направиха добър мач днес", завърши Спасов.