Редят варненското мнозинство на сметището във Въглен

Мисия Варна

16-11-2015, 13:19

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Радан Кънев и Бойко Борисов договарят мнозинство във Варна

Премиерът Бойко Борисов пристигна, за да открие новата регионална система за управление на отпадъците

Вече близо час продължава срещата между Реформаторския блок и ГЕРБ, която по стечение на обстоятелствата се провежда във депото за отпадъците край Въглен. Премиерът Бойко Борисов пристигна, за да открие новата регионална система за управление на отпадъците във Варненско. На мястото дойде и лидерът на Реформаторския блок Радан Кънев 

Както Varnautre съобщи по-рано, ролята на премиера е да сдобри местните реформатори и ГЕРБ, за да стане факт дясното мнозинство в Общинския съвет на града.

По време на официалната церемония по откриване на депото, освен министъра на околната среда Ивелина Василева, кметовете на Варна и Аксаково и самият премиер, думата взе и Радан Кънев. Въпреки, че темата на събирането беше съвсем друга той "си позволи" политическо изказване, честити на Иван Портних победата и анонсира предстоящите преговори. Те започнаха веднага след официалното откриване на депото. На срещата освен лидерите на двете партии влязоха кметът Иван Портних, както и присъстващите трима съветници от листата на реформаторите - Григор Григоров, Светлан Златев и Ивайло Митковски.

Очаквайте подробности