Има задържани за зверското убийство в Девня

Крими

29-11-2015, 11:12

Снимка:

Кадър от Нова телевизия

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Откриха мъртъв младеж в детска градина в Девня

23-годишен младеж беше намушкан с нож в сърцето след свада в заведение

Полицията в Девня е задържала няколко заподозрени за жестокото убийство на млад мъж, извършено в нощта срещу събота в Девня. Това съобщи за Нова телевизия бащата на момчето, ранено при свадата, след която живота си загуби 23-годишният Мартин.

Касапницата се разиграва край младежкия дом в квартал "Повеляново". Хората разказват, че убитият Мартин Тодоров и пострадалият Руско Георгиев се скарали с други мъже в заведението. Скандалът се пренесъл навън.

По разкази на свидетели Мартин бил застигнат от своите преследвачи в близост до детска градина. Бил наръган с нож няколко пъти, включително в сърцето. Приятелят му има прободна рана в бедрото и е със счупен нос. Убитият младеж е от село Николаевка, раненият е от Суворово и е син на общински съветник.

Дискотеката, където се е разразил скандалът, се славела като свърталище на наркомани и побойници. Хората в "Повеляново" разказват, че тормозът със заведението е от години, но наемателите й – фамилията Славови, известни като Каламуците, били недосегаеми.

"Предприехме действия за прекратяване на договора с ползвателите на помещението", каза кметът на Девня Свилен Шитов. Той поясни, че Славови дължат наем в размер на около 25 000 лева.