Никола Спасов: Съжалявам, че не спечелихме 3-те точки

Стана добър и интересен мач, нека има повече такива мачове

Треньорът на Черно море Никола Спасов остана доволен от играта на "моряците", като изрази съжаление, че неговият тим не е взел трите точки в тази среща. Варненци завършиха наравно 1:1 с Литекс у дома, в среща от 18-ия кръг на "А" група.

"Поздравявам момчетата, че направиха най-добрия си мач у дома, първото полувреме беше равностойно, през втората част надиграхме Литекс. Съжалявам, че не спечелихме 3-те точки, стана добър и интересен мач, нека има повече такива мачове", заяви Спасов след двубоя.

"Важни са тези точки в края на годината, искаме да натрупаме повече точки, на нас ни беше по-лесно така, след като Литекс играха с нова схема", коментира още наставникът на Черно море.

"Не мога да кажа, че са ни подценили, трябва да питате треньора на Литекс. Те имат много равностойни и качествени футболисти, нормално е, в определени мачове могат да използват различни футболисти. Лошо стечение на обстоятелствата с контузията на Жиньо. Литекс може да ни вкара гол, ние също можеше да вкараме втори и трети гол. Не трябва да се притесняваме от получаването на голове, трябва ние да вкараме повече. Във всеки мач играем за победа", допълни Спасов.

"Иван Колев е един добър треньор, сигурно е имал повод да напусне отбора, треньорът няма вина, подава си оставката, не е приятно, когато колеги напускат отборите, ние зависим от резултатите, шефовете и треньорите имат право да вземат всякакви решения", коментира Никола Спасов оставката на Иван Колев от треньорския пост на Славия.