Местни жители се гърмяха в Девня

Крими

09-12-2015, 08:50

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Екшънът се разиграл в близост до полицейското управление

Конфликт между местни жители в Девня прерасна във физическа саморазправа, като се стигнало и до произвеждане на изстрели. Екшънът се разиграл във вечерните часове вчера на улица в централната част на града в близост до полицейското управление. В сблъсъка са участвали четирима души, като никой не е пострадал, заявиха от полицията, където е постъпил сигнал около 20 часа.

По информация на Topnovini.bg двама местни младежи били засечени от три коли. Нападателите излезли навън, отворили вратата на автомобила, в който пътували младежите, и ги изкарали на улицата. Започнали да ги налагат, а след това един от бабаитите размахал пистолет и тръгнал да стреля напосоки.

Причините и обстоятелствата около случая се изясняват. Участниците в конфликта са отведени за разпити. Уличната разправия се случва само ден след като местни жители протестираха пред полицейското управление в града с искане за справедлив процес за убийството на 23-годишния Мартин Тодоров и срещу бездействието на девненската полиция.

Въпреки желанието на хората, никой от служителите на реда в града не се срещна с тях, за да отговори на въпроса защо не са предприети мерки по подадените жалби за сбиванията в дискотеката, пред която бе убит Мартин.