БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за празниците

Новините

13-12-2015, 12:51

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Осигуряват допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната

БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове от 14 декември. Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди.

По този начин компанията дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак в срок от 21 дни преди самото пътуване.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната през периода от 14-и декември 2015 г. до 3-и януари 2016 г.

Клиентите могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в гарите и бюрата. За празничните дни по повод Коледа и Нова Година, БДЖ предвижда да осигури и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.