Избрани Новини
Новият "Димят" отваря за празниците с петзвезден лукс
Четири различни менюта, звезди от бг сцената и специална зала за децата предлага хотелът за Нова година
На Нова година трябва да си облечен в червено за късмет. Или не – бельото трябва да е червено, а тоалетът над него – в цвета на тазгодишната Нова година, който е задължителен и за украсата. И още: на 1 януари трябва да се играе някаква игра и непременно да се спечели – за да е добра и успешна започващата година. Дали вярвате или не в подобни клишета – няма значение. Едно е сигурно: Новата година трябва да се посрещне така, както искате да протекат следващите 365 (366 в случая с 2016-а) дни.
Искате нищо да не ви липсва догодина? Да сте обградени от лукс и внимание? Да ви глезят и забавляват? Значи трябва внимателно да изберете с кого и къде ще вдигнете първата наздравица в новогодишната нощ.
В навечерието на Коледа и Нова година петзвездният Гранд хотел Димят Варна отвори врати с нова, изискана, модерна обстановка, изключителна кухня и убийствена новогодишна програма.
Желанието ни е да върнем имиджа на този великолепен хотел, който със сериозни инвестиции успяхме да променим, модернизираме, развием и вече предлагаме на гражданите и гостите на морската столица, твърдят от мениджърския екип на новите собственици на петзвездната перла "Димят”.
Убедени сме, че гостите ни ще останат възхитени от стила, атмосферата в новата празнична зала, допълнена от огромна лед стена, съвременна озвучителна и осветителна техника…, допълни г-н Гебов - генерален мениджър на Гранд хотел Димят. Промените са много, но и още много предстои да направим, за да се чувстват петзвездните ни гости подобаващо! Разбира се, че само тук ще имате възможност да преживеете емоциите с най-известните звезди на България през празничните дни.
Доверихме се на екипите на г-н Станислав Добрев и сега се радваме на интереса на програмите ни, в които тематично по зали ще участват Графа, Нели Рангелова, Анелия, Ненчо Балабанов, ансамбъл Чинари – носители на награда Икар 2015, младите звезди от Гласът на България – Христо Младенов и Ани Сарандева, а на рояла за атмосферата в хотела ще се грижи композиторът, написал най-много песни на примата Лили Иванова , почти 70 – маестро Александър Кипров, допълни с гордост г-н Гебов и продължи:
И за да сме още по–изчерпателни ще допълня: За Коледа имаме специални отстъпки: Празничната новогодишна нощ можем да бъдем заедно в тази прекрасна обстановка, с богато меню по избор от четири варианта само срещу 150 лв, а, ако ползвате и стая в хотела за празничната нощ – 199 лв. Желанието ни е да покажем новата придобивка на варненци и гостите на града. Не сме пропуснали и децата – аниматори ще се грижат за тях през цялата нощ в специално украсена и подготвена за тях зала.
МЕНЮ ВАРИАНТ 1
Aпетайзер
Домашно приготвени брускети - 150 г
(с мус от сирена, прошуто, пушена сьомга, конкасе от домати)
Салата
Градински домат, маринован печен пипер, биволско сирене, снежанка в лист от асберг, варено яйце, милфьой с шунка и кашкавал - 350 г
Предястие
Кълцано св.филе, увито в зелев лист върху ризото, с лек млечен сос - 200 г
Основно ястие
Бавно печено свинско с кора от планински билки и пилешко роле, поднесено с магданозено картофено пюре и кула от печени зеленчуци, придружени със сос с кралски печурки - 400 г
Следястие
Микс от сушени и пушени колбаси и изтънчени сирена - 100 г
Десерт
Малиново тирамису - 150 г
Новогодишна баница с късмети
Ядки микс - 100 г
Земелка светла или тъмна
Минерална вода - 2 бр.
Безалкохолна напитка - 1 бр.
Ракия "Бургас 63" - 100 г
Вино - 1/2 бутилка на човек
МЕНЮ ВАРИАНТ 2
Aпетайзер
Домашно приготвени брускети - 150 г
(с мус от сирена, прошуто, пушена сьомга, конкасе от домати)
Салата
Градински домат, маринован печен пипер, биволско сирене, снежанка в лист от асберг, варено яйце, милфьой с шунка и кашкавал - 350 г
Предястие
Кълцано св. филе, увито в зелев лист върху ризото, с лек млечен сос - 200 г
Основно ястие
Роле от пуешко филе с плънка от спанак, сушени плодове и френски сирена, гарнирано с домашно мариновано зеле, и гратинирани картофи - 400 г
Следястие
Микс от сушени и пушени колбаси и изтънчени сирена - 100 г
Десерт
Домашна торта с крем маскарпоне и бейлис сладолед - 150 г
Новогодишна баница с късмети
Ядки микс - 100 г
Земелка светла или тъмна
Минерална вода - 2 бр.
Безалкохолна напитка - 1 бр.
Ракия "Бургас 63" - 100 г
Вино - 1/2 бутилка на човек
МЕНЮ НОМЕР 3 Вегетарианско меню
Апетайзер
Домашно приготвени брускети - 150 г
(мус от патладжан, маслинова паста, пушена сьомга, конкасе от домати)
Салата
Микс от салатки, домати, краставици, киноа, маслини, печени орехи, люспи от моркови и червено цвекло, поднесени с ябълков дресинг - 350 г
Предястие
Полента със спанак и билки, поднесена върху мармалад от пипер - 200 г
Основно ястие
Котлет от сьомга с коричка от горчица, домашно печени картофки и задушени морковчета - 400 г
Следястие
Вариация от сирена, съчетани със сушени плодове и ядки - 100 г
Десерт
Домашна торта с крем маскарпоне и бейлис сладолед - 150 г
Новогодишна баница с късмети
Ядки микс - 100 г
Земелка светла или тъмна
Минерална вода - 2 бр.
Безалкохолна напитка - 1 бр.
Ракия "Бургас 63 - 100 г, Вино - 1/2 бутилка на човек
МЕНЮ НОМЕР 4 Детско меню
САЛАТА
Хрупкави краствички, резени доматчета, пресни зелени пиперки пълнени с крема сирене, за нашите лакомници - 300 г
ПРЕДЯСТИЕ
Пълнена палачинка с шунка, кисели краставички и кашкавал - 150 г
ОСНОВНО ЯСТИЕ
Каренца от пилешки гърди с лимон, в комбинация от домашно приготвени кюфтенца, поднесени върху млечно картофено пюре и задушени морковчета - 300 г
ДЕСЕРТ
Дмашна бисквитена торта с крем и шоколад - 150 г
Току-що изпечено бяло хлебче - 1 бр.
Натурален сок - 1 бр.
Вода - 1 бр.
Новогодишна баница с късмети