Модерна диспечерна управлява колите на "Триумф такси"

Новините

30-12-2015, 13:27

Снимка:

Триумф Такси

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Компанията пусна първите си коли по улиците на Варна преди по-малко от пет години

Нова, модерно оборудвана диспечерна зала управлява от няколко часа колите на най-голямата таксиметрова компания във Варна "Триумф Такси".

По 10, прецизно обучени и владеещи по няколко езика, диспечери на смяна приемат, обработват поръчките и изпращат такси на клиентите. С помощта на съвременна компютърна програма те проследяват движението на всяка кола и коректното изпълнение на зададения маршрут. Модерната диспечерна е поредната инвестиция на "Триумф Такси" в качественото обслужване на варненци и в добрите условия за труд на служителите.

Компанията пусна първите си коли по улиците на Варна преди по-малко от пет години. За този недълъг период от началото на съществуването си "Триумф такси" се превърна в най-голямата таксиметрова фирма на територията на морската столица и в желан партньор на най-големите компании, работещи на територията на общината. За 2016-а година "Триумф такси” планира серия инвестиции в иновативни продукти, насочени към по-доброто качество на пътуване.

Разрастването на компанията е факт, но това по никакъв начин не включва създаване на паралелни, дъщерни и каквито и да е други централи. Нашите клиенти ще продължат да поръчват такси единствено и само на познатите номера: 052644444 и на 0879644444, 0898644444, 0882644444 и он лайн на www.triumftaxi.com , коментира собственикът на "Триумф Такси” Антраник Шакариян.