Рожденикът Паланков си пожела в Европа с Черно море

Спорт

13-01-2016, 15:36

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Моряците" се снимаха за календар

Халфът на Черно море Тодор Паланков празнува рожден ден днес. По този повод навършилият 32 години играч на "моряците" си пожела да играе в Европа и тази година.

"32 години са и много и малко. Това е една сериозна възраст, но важното е, че се чувствам добре, перфектно дори. Важно е отборът да направи една добра подготовка, всички да сме здрави и да влезем в шампионата подготвени, за да покажем по-добри игри през пролетта. Надявам се да се изкачим в класирането и накрая, ако успеем, да се преборим за местата, даващи право на участие в Европа. Новите момчета ги познавам, мисля че са добри футболисти и ще помогнат на отбора. Каквото зависи от нас, ние ще им помогнем да се адаптират добре и бързо. Искам да кажа на феновете, че ние ще направим всичко възможно да ги радваме всеки мач, особено пред наша публика. Ще се раздаваме максимално и ще направим всичко по силите ни да са доволни, а оттам и ние", каза Паланков.

Иначе футболистите на Никола Спасов продължават своята подготовка по програма.  В сутрешното занимание "моряците" наблегнаха на упражнения за физическа издръжливост, а следобедната тренировка на стадион "Младост" протече при игра с топка.

Преди да се качат за второто занимание за деня варненци се снимаха за клубния календар на стадион "Тича".

Присъединилият се към тренировъчния процес на "зелено-белите" централен защитник Пламен Николов премина задължителните медицински тестове и изследвания тази сутрин.