Пребиха момче на бензиностанцията пред Автогарата

Крими

13-01-2016, 20:13

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Според полицията става дума за физическа саморазправа между две компании, според свидетели - роми нападнали младежа, за да го оберат

Млад мъж е бил пребит тази вечер - около 19:45 часа, на бензиностанция OMW пред Автогарата във Варна. По данни на полицията става дума за скандал между две компании, който прераснал във физическа саморазправа. В резултат е пострадал един от участниците, който обаче пак според полицията няма сериозни наранявания, въпреки ударите, които е отнесъл.  Обстоятелствата се изясняват, а участниците в инцидента се установяват, посочиха още от Областната дирекция на МВР във Варна.

Друга версия обаче разказа читател на Varnautre, който е станал свидетел на инцидента. По думите му четирима, около 20-годишни роми са нападнали малко по-голямо от тях момче, на видима възраст около 24 - 25 години, с цел обир. Те го заобградили и започнали да го налагат. Виждайки какво се случва на помощ се притекли добре облечен възрастен господин - клиент на бензиностанцията, 20-годишен минувач, таксиметров шофьор и свидетелят, който разказа за инцидента пред Varnautre. След като нападателите усетили, че се стичат хора, които да помогнат на жертвата, те побягнали през бул. "Владислав" в посока Максуда.

"Когато се приближих видях, че пострадалият е сериозно наранен в областта на главата", разказа свидетелят на събитията. Момчето не успяло да проговори, за да обясникакво се е случило, но показвало и дърпало ланеца на врата си. "Затова предполагам, че нападателите са искали да го вземат", коментира още очевидецът. Според събралите се хора не било изключено жертвата да е и наръгана. От полицията отрекоха пострадалият да има прорезни рани. 

Инцидентът е станал точно пред камерите на бензиностанцията, откъдето са повикали полиция.