Изверг нападна и блудства с жена във входа на блок във "Владиславово"

Крими

15-01-2016, 13:36

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Нападателят е известен на МВР, оставиха го под домашен арест

36-годишна варненка е била нападната от сексуален насилник. Грозният инцидент е станална 12 януари около 21:00 часа. Жената се прибирала у дома си, когато влизайки във входа на жилищен блок във "Владиславово" била изненнадана от изверга. По данни на полицията той извършил неприлични действия със сексуален подтекст спрямо 36-годишна жена. 

След проведени оперативно – издирвателни дейности е установен и задържан за срок до 24 часа извършителят. Той е 26-годишен варненец с инициали С.К., известен на МВР, неосъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура. На лицето е наложена мярка за неотклонение "домашен арест".  

На нападателя е повдигнато обвинение по чл. 150, ал. 1 от НК (който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното му състояние или чрез привеждането му в такова състояние или чрез използване на положение на зависимост или надзор, се наказва с лишаване от свобода от две до осем години).