Черно море със сериозни кадрови проблеми

Спорт

28-01-2016, 14:04

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Трябва да подходим смело срещу Лукойл Академик, няма какво да губим, каза Спас Натов

Треньорът на Черно море Порт Варна Спас Натов коментира очакванията си за предстоящото гостуване на ЛУКойл Академик в събота от 18 часа.

"Имаме сериозни проблеми с контузии. Георги Янков се контузи в неделя в А група и минимум две-три седмици ще отсъства. Дeнислав Вутев имаше проблеми и днес ще направи първа тренировка за тази седмица. Станислав Цонков получи удар в бедрото и също не е тренирал два дни. Извикахме спешно Мартин Коцев в отбора, за да имаме 10 здрави състезатели. Меко казано е, че подготовката е разстроена, но ще бъдем готови за мача с ЛУКойл-Академик в събота", заяви преди предстоящото гостуване на Черно море Порт Варна на "студентите" за мач от НБЛ треньорът на варненския тим Спас Натов.

"Искам срещу ЛУКойл Академик да се представим добре. Ще пътуваме в деня на мача, ще е тежко. В предното ни гостуване пътувахме предния ден и се представихме много лошо в Ботеград. Много ми се иска да не изглеждаме по същия начин при това гостуване. Играем с най-големия лидер в нашето първенство. Искам да се представим добре, да се борим", каза още той.

"Сигурен съм, че срещу ЛУКойл Академик, както и в другите мачове, ще се опитат да дадат повече игрово време на българските състезатели. За нас е много важно да влезем готови и с желание за игра. Тогава компенсираме някои наши недостатъци. Трябва да борим, да играем добре в защита, да не правим много грешки, което води до лесни кошове на противника. В нападение трябва да сме по-отпуснати. Срещу "студентите" няма какво да губим, така че трябва да подходим по-смело", обобщи наставникът, цитиран от клубния сайт.